Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Öğretim Lisesi okumak engelli maaşı açısından riskli mi?

Jokersiz45

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
1
2022 maaşı alıyorum açık öğretim Lisesine kayıt oldum ekpss için maaş kesilir mi 1 yıldır kayıt ettim sorun olmadı ama diplomayı alırsan tespit edilirt diyorlar sorun olur​

ne alaka anlamadım lise okudun diye neden engelli maaşı kesilsin aralarında bir bağ kuramadım

@Jokersiz45,
şimdi bilemedim alaka kurar gibi oldum ama olacakla öleceğin önüne geçilmez sen doktora iyileşmediğini kendini iyi hissetmek ve ekpss den atanmak için okuduğunu söylersin tanıdığım bir memur %90 zihinsel ile atanmıştı amma velakin kanun değişti artık çalışamaz atanmıyor

Son düzenleme:
@CORTU,

yani arkadaşın korkusu şu anladığım kadarıyla ağır zihinsel ise (%90 vs.) nasıl lise okuyabilir demekki iyileşme var diyecekler diye korkuyor

@faruksinan anladım ben arkadaşın zihinsel engelli oldugunu bilmiyordum . Bilgi verdiginiz için teşekkür ederim

Üst Alt