Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık öğretim fakültesi Teknik bölümler hangileri?

turkuaz06

Aktif Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
1
Açık öğretim fakültesi Teknik bölümler hangileri?

teknik derken nedemek istiyorsun arkadaşım

657 sayılı genel idare hizmetlerinden,teknik hizmetler kadrosuna geçiş sağlayan bölümler.

sebboycum,
teknik bölümler bitirdiğinde tekniker olarak çalışabileeği yerler
tamam 2 yıllık bitirene tekniker ünvanı verilir ama bazı bölümler genel idari hizmettir mesela büro yönetimi ve sekreterlik ölümünü bitiren idari hizmetlerde çalışır
teknik bölümleri bilgim dahilinde yazayım

tarım bölümü - bitirdiğinizde ziraat teknikeri olursunuz Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığında tekniker kadrosunda çalışırsınız

gıda analizi ve kontrolü - gıda teknikeri/analisti/kontrolörü olursunuz yine G.T.H. Bak.da çalışırsınız

laborant ve veteriner sağlık - bu da laborant olarak geçer mi biliyorum devlette ama teknik bir bölüm

ilahiyat - bitirince gerekli koşullar sağlandığında imam hatip kadrosunda çalışılabilir ama teknik hizmet diye geçmiyor sanırım emin değilim

kimya teknolojisi (yeni açılmış sanırım) - kimya teknikeri olarak ya da laborant olarak çalışılabilir

elektrik enerjisi diye bir bölüm var o da bitince elektirk teknikeri olmak demek

af blmleri akretim blmleri blm deitirme

şu linkten bölüm ayrıntılarına bakabilirsin

Üst Alt