Açık lisede kafanızı karıştıran soruları sorabilirsiniz.Babamızın hayrına yardımcı olmaya çalışalım..
işte bunlardan biri..çok tartışılan bir konu :
açık liseden örgün eğitime devam etmek isteyen bir öğrenci kredilerine göre hangi sınıftan başlayacak
[FONT=Verdana]Gündüz öğretim yapan orta öğretim kurumları ile Açık Öğretim Lisesi'nden ayrılan adayların devam edecekleri sınıfların tespitinde; a) Ders geçme ve kredi sisteminin uygulandığı kurumlardan ayrılan adaylar; ayrıldığı orta öğretim kurumunun bir ders yılındaki ortalama kredisi kadar veya daha fazla kredisi bulunması hâlinde, okulun bu krediye denk olan sınıfına, b) Gündüz öğretim yapan orta öğretim kurumlarından ayrılan adayların tasdiknamelerinde belirtilen sınıflara kayıtları yapılır. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Açık Öğretim Lisesi’nden ayrılanlar. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana](0-47 kredililer Lise 1’e, [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]48-95 kredililer Lise 2’ye, [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]96-144 kredililer ise Lise 3’e,[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] 144 ve üzeri kredisi olanlar Lise-4’e kayıt edilirler[/FONT]
işte bunlardan biri..çok tartışılan bir konu :
açık liseden örgün eğitime devam etmek isteyen bir öğrenci kredilerine göre hangi sınıftan başlayacak
[FONT=Verdana]Gündüz öğretim yapan orta öğretim kurumları ile Açık Öğretim Lisesi'nden ayrılan adayların devam edecekleri sınıfların tespitinde; a) Ders geçme ve kredi sisteminin uygulandığı kurumlardan ayrılan adaylar; ayrıldığı orta öğretim kurumunun bir ders yılındaki ortalama kredisi kadar veya daha fazla kredisi bulunması hâlinde, okulun bu krediye denk olan sınıfına, b) Gündüz öğretim yapan orta öğretim kurumlarından ayrılan adayların tasdiknamelerinde belirtilen sınıflara kayıtları yapılır. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Açık Öğretim Lisesi’nden ayrılanlar. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana](0-47 kredililer Lise 1’e, [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]48-95 kredililer Lise 2’ye, [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]96-144 kredililer ise Lise 3’e,[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] 144 ve üzeri kredisi olanlar Lise-4’e kayıt edilirler[/FONT]