Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık lisede mezuniyet için kaç kredi lazım?

yolcugenc

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Ben Açık Liseye Kayıt Yaptırmıştım sınava girdim açıklanmış ancak ben bu kredi sistemini anlamadım ya
Ortak + Seçmeli :7
Alan Kredi: 0

Toplam Kredi : 7
diyor bu kredi ne göre veriyor mezun olmak için toplam kaç kredi gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim....

Her dönemde 30 kredilik ders vardır. Toplam 192 ve üzeri kredi tamamlanıp mezuniyettir. İlk kez mi girdiniz sınava? Kredili dersleri seçmemişsiniz sanırım

her sınavda 35 kredilik ders seçilir 192 kredi ve zorunlu dersin yoksa mezun olursun..

35 kredilik mi sistemi değiştirildi?

35 kredilik ders seçiyorsun her dönem kredin 192 olunca ve zorunlu dersın yani ortak dersin kalmayınca mezun oluyorsun.

14 ders seçtim 35 kredi veriyor sınava girdim 7 kredi yazıyor demek oluyor ki derslerden 45 ve üstü not alacaz öyle mi..

Her derste 45 ve üstü puan başarılı olup kredi alır 40 ve altı ise başarısız olunca kredi almazdır

Üst Alt