Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık kalp ameliyatı sonrası (18 yıl) nefes zorluğu yaşıyorum..?

emiqe42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese geçmiş olsun, şifa bulsun inşallah :)

Benim bir kaç sorum olucak, 6 yaşında kalbimde delik olduğu için açık kalp ameliyatı olmuştum (2003) her yıl kontrolümü aksatmadan gittim, 2010'a kadar bir sorunum yoktu, 2010'da aort kapağından ufak bir kaçak olduğunu söylediler ve kontrole devam ettim 2019'a kadar kontrollerimi pek aksatmadım en son gittiğimde doktor eğer kaçak büyürse ameliyat olursun ve oraya bişey kapakçık takılır demişti. Ve şuan yaşadığım yerde kalp doktorumuz yok. Pandemiden dolayıda ilçe dışına çıkmak istemiyorum (aracım olmadığı için) Son zamanlarda, maske taktığımda zor nefes alıp veriyorum yani kısacası burnumla aldığım nefes yetmiyor, koştuğumda, yada gülerken böyle iğne gibi batmalar oluyor yüzümün şeklini değiştirecek şekilde yani bu gibi sorunlarım var açıkçası biraz çekinmeye başladım, gerçekten çekinmeli miyim?

Konu kalp olunca yorum yapmak doğru olmaz, kardiyoloji görmeli,

İlk ameliyatında defekt yeterli onarılmamış olabilir,
Dediğim gibi yorum yapmak doğru olmaz, kardiyolog eko ile görmeli...
emiqe42

Üst Alt