Arkadaşlar ablamın iki ayağı felçli ve omuriliği eğri zor oturuyor ve hareket edicekse sürünmesi gerekiyor okula hiç gitmedi kendi imkanlarıyla okuma yazması var sayılır maaş için aldığı rapor kayıp ama söylediğine göre o zaman raporu % 72 miş o zaman daha rahat oturabiliyordu kendisi maaş, bakıcısı bakım parası alıyor ben bayağı yazı yorum okudum ben ablama araba almak istiyorum bakıcısı yada soyadı tutan bı yakınımız kullanıcak çünkü ablam kendi sandalyesini bile kullanamıyor ve yanında biri yoksa dışarı çıkamıyor.
1- Bizim durumumuzda olan varmı varsa yardımlarınızı bekliyorum
2- Arkadaşlar ablama araba almak için ne yapmam lazım
3- Varsayalım aldık bakıcısını nasıl sigortalıycaz kullansın diye
4- Araba alırsak maaşı va bakım parası kesilirmi nitekim bakıcı annemede bakıyor
5- Ötv den muaf araç alma şansımız olurmu
6- Bazı yorumlarda DR insiytifine kalmış diyo % 18 le ona ikinci el fiyatına hakkı olan sıfır bir araç alıp kendisini daha iyi daha deyerli hissetmesini istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun
1- Bizim durumumuzda olan varmı varsa yardımlarınızı bekliyorum
2- Arkadaşlar ablama araba almak için ne yapmam lazım
3- Varsayalım aldık bakıcısını nasıl sigortalıycaz kullansın diye
4- Araba alırsak maaşı va bakım parası kesilirmi nitekim bakıcı annemede bakıyor
5- Ötv den muaf araç alma şansımız olurmu
6- Bazı yorumlarda DR insiytifine kalmış diyo % 18 le ona ikinci el fiyatına hakkı olan sıfır bir araç alıp kendisini daha iyi daha deyerli hissetmesini istiyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun