Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 raporum var. Oğlumun kullanabilmesi için araç alabilir miyim?

refik koç

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim birkac konuda bilgi almam gerek, yardımcı olursanız sevinirim

20 yıl önce böbrek nakli oldum. şimdi gözümün biri görmüyor, digeri az görüyor. kalmbimde tıkanıklık var, stent takıldı.
sonucda sakat ve özürlülük raporu için başvurdum onu da ilk kez bu siteden şans eseri ögrendim. allah herkesden razı olsun. toplamda%93 rapor aldım
bu raporla ben ötv indirimli arac alabilir miyim ya da yurt dışında oglum var bana arac yollayabilir mi, gümrük de de hangisi uygun olur

eger olursa bunu oglum kullanabilir mi? ben kullanamam cünkü. ne yapmalıyım

beni aydınlatırsanız sevinirim

teşekkürler

o raporla otv ındırımlı arac alabılırsın oglun kullanabılır zaten senın kullanma sansında yok .

yurt ıcınden otv ındırımlı bır 0 km arac alman daha avantajlı bana gore

Yurtiçinde ÖTV ve MTV muafiyetli araç alabilirsiniz.Yurt dışından tertibat için gerekli şartları taşımadığınızdan araç getiremezsiniz.Alacağınız aracı siz kullanamazsınız.Aracı sadece sizin oğlunuz kullanabilir.

Üst Alt