Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%92 raporumla araç alımında avantajdan yararlanabilir miyim?

x54

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar %92 iç hastalıklarına bağlı raporum var ve b sınıfı ehliyet aldım ötv den faydalanabiliyormuyum yoksa %90 üzeri sadece malul olanlarmı ötv indiriminden faydalanabiliyor?

geçmiş olsun tabiki alabilirsiniz yapmanız gereken raporla birlikte bayiye gitmek daha sonra notere b sınıfı ehliyet eski tarihlimi yani hastalanmadan öncemi almıştınız %92 ağır özürlü demek araç kullanırken birden fenalaşıyorsanız unutmayın diğer insanlarada kendinizle beraber zara verirsiniz yakınlarınızın tamamı eşiniz çocuklarınız varsa torunlarınız ve yeğenleriniz aracı kullanabilir

yanıtınız için teşekkürler.. böbrek nakilliyim ayrıca işitme cihazı kullanıyorum.. yani fenalaşıp bayılmama neden olacak bir rahatsızlığım yok. raporu 5 ay önce yenilettim 78 den 92 ye çıktı işitme sorunumdan dolayı. biryerde %90 üzeri özürlüler malul olursa indirimden faydalanabiliyor diye okudum. yani b sınıfı ehliyetim ve raporumla indirimden faydalanıp kendimde bu aracı kullanabilirim..

OturanBoğa;

çok teşekkürler bülent bey. bu konularda sizin bilgilerinize güveniyorum...

Üst Alt