Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%91 raporu olan gırtlak kanseri babam için ikinci el araç nereden alabilirim?

lafoz5544

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
iyi günler babam gırtlak kanseri ve %91 oranında raporu var benim sorum babam için ikinci el özürlü aracı almak istiyorum istediğim aracı en uygun nerede bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum

İkinci el araç alımında zaten hiç bir vergi yok ki. Yani yurt içinden babanız da alsa siz de alsanız ikinci el araçta vergi yok...

ben eksik anlattım 2007 model ve üzeri özürlü aracı almak istiyorum . bildiğim kadarıyla engelliden engelliye satışlarda 5 yılını doldurmamış araçlarda ötv alınmıyor ,ben aradığım özelliklerde araçları nereden bulabilirim bunu öğrenmek istiyorum,internetten bakıyorum engelliden 2007-2008 model araçlara sıfır araç fiyatı çekiyorlar
saygılar

Hiç gerek yok öyle bir araç almaya... Bir sürü prosedürle uğraşmak zorunda kalırsınız. Sıfır araç alınabiliyorsa ÖTV ve MTV muafiyetiyle onu alın. Yoksa sıradan bir ikinci el almak en iyisi.

Sıradan ikinci bir el almanız durumunda,aracı,babanız adına yapıp,vergi dairesinden tescil edip,MTV muafiyetinden yararlanabilirsiniz.

Üst Alt