Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%91 raporu olan gırtlak kanseri babam için ikinci el araç nereden alabilirim?
iyi günler babam gırtlak kanseri ve %91 oranında raporu var benim sorum babam için ikinci el özürlü aracı almak istiyorum istediğim aracı en uygun nerede bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum
ben eksik anlattım 2007 model ve üzeri özürlü aracı almak istiyorum . bildiğim kadarıyla engelliden engelliye satışlarda 5 yılını doldurmamış araçlarda ötv alınmıyor ,ben aradığım özelliklerde araçları nereden bulabilirim bunu öğrenmek istiyorum,internetten bakıyorum engelliden 2007-2008 model araçlara sıfır araç fiyatı çekiyorlar
saygılar
Hiç gerek yok öyle bir araç almaya... Bir sürü prosedürle uğraşmak zorunda kalırsınız. Sıfır araç alınabiliyorsa ÖTV ve MTV muafiyetiyle onu alın. Yoksa sıradan bir ikinci el almak en iyisi.
merhabalar:
öcelikle geçmiş olsun bende gırtlak kanseri ameliyatı oldum. malülem emekli olmak istedim fakat hastane bana %30 rapor verdi.siz raporu nereden aldınız