Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%91 raporlu babam adına yurt dışından özürlü aracı nasıl alabiliriz?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
bilgisi olan arkadaşların yardımını istiyorum.
babam yüzde 91 ağır özürlü rapora sahip benim. e sınıfı ehliyetim var. babam üzerinden yurt dışından araba getirtmek istiyorum. ne yapmalıyım
şartlarım uyar mı ne gibi riskleri var yada nasıl bir yol izlemeliyim....

getirtebilirsiniz. yurtdışı işin ankara gümrük e başvurmalısınız raporla vs birlikte 2500 cc motora kadar izin var. eger anlaşırsanız benim arba aldıgım kişinin bilgilerini veririm onunla konuşursunuz. isterseniz özel mesaj atın. hımm zaten ankaradaymışsınız daha kolay olur gümrük işleri vs

Engelli aracı

Arkadaşım bu işte öncelikle engelinizin şekli öenemli, yüzdesi ise 2. planda.

Bize babanızın rahatsızlığı konusunda bilgi verirseniz size daha rahat ve doğru cevap verebiliriz.

Yurt dışından araç alamazsınız. Zira yurt dışından araç alabilmek için sakat kişinin araca binip inmesini sağlayan özel donanım bulunması gerek. Ama babanızın böyle bir donanıma ihtiyacı yok.. Onuniçin araç ithal izni alamazsınız.

oturanboğa eminmisin çünkü yurtdışından bu şekilde münübüs vs getiriyorlar

Üst Alt