Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

90 ve üstü puan alan arkadaşlar kaynak olarak hangi kitaptan hazırlandınız?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
90 ve üstü puan alan arkadaşlarımız kaynak olarak hangi kitaptan hazırlandınız,izlediginiz yol rica etsek burda da paylaşıp bidahaki sınava sayenizde bizlerde biyerlere yerleşebiliriz inşallah rica etsem paylaşırmısınız..

Lise mezunuyum, sinavdan 91,70080 puan aldim. Yarqi yayinlarinin omss icin ozel hazirladiqi bir konu anlatimli ve bir de soru bankasindan faydalandim. Cok isime yaradi arkadasim. Tavsiye ederim.

KARDEŞİM İSTEĞİN OLSUN GERÇEKTEN ANLAMAK İÇİN OKU DÜZENLİ ÇALIŞ...yargı kitabını bende duydum hatta bizim kursta bi çok kişi aldı indirimli 27 mi 25 tlmi neydi hatırlamıyor ben alamadım :eek: mutlaka evinde eskiden kalma yada kardeşlerin falan varsa okula giden onların test kitaplarını düzenli çöz anlamadığın yeri anlayana kadar uğraş çözmüş olmak için çözme anlayarak çöz bir konuyu anladıysan tekrar et unutmazsın zaten...sınav günüde heycan yapma nasibinde varsa olur...

Ben bu sene hem ygs ye hem de ömss ye girdim.Ömss den 94 ,ygs den 386 aldım.Bir yandan da işte çalıştığım için soru çözmeye pek fırsatım olmadı.Ama bir arkadaşımdan aldığım üniversiteye hazırlık CD lerini izledim,soruların çözülüşünü izlemek özellikle matematikte daha yararlı oluyor.

Sınavlara nasıl hazırlanmalıyım?

slm arkadaşlar sizden ricam bi şirkette bekçi olarak çalışıyorum pek okadar yogun deilim akşam 4 ile 12 arası çalışıyorum,kış geldi mesela akşam sekizden sonra 11 e kadar boşum zamanımı ney yaparak geçirmemi tavsiye edersiniz bidahaki sınavlara çalışmak için ne gibi bir yol izlemeliyim banada laf gelmiycek şekilde..

sonbahar arkadaşım ben internetten DÜET MATEMETİK diye bir site var çok ama çok faydalı sadece ömss değil kpss bile çok rahat kazanırsınız 6 günde matematiğin bütün konularını çok rahat öğreniyorsunuz ben çalıştım kazandım ve atandım inşallah siz de kazanırsınız

Üst Alt