Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 raporla araç alsam, aracı hem ben hem yakınlarım kullanabilir mi?

MASUMSEYTAN

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar iyi günler yazdıklarınızın hepsini okudum bilgileriniz için teşekkürler.
benim size farklı bir sorum olacak engelim %95 ve ben araba almayı düşünüyorum engel derecem yüzünden arabayı kullanması için mutlaka birini tayin etmem mi gerekiyor yoksa bende çok rahat kullanabilir miyim?

kollarımda sorun yok sadece ayaklarım rahatsız belden aşağısı tutmuyor yani. araştırdığımda ayak yardımı ile kullanılabilecek tüm şey yukarı yani elle kullanılabilecek duruma getiriliyormuş. şimdi siz burda %90 üzerindeki rahatsızlığı olanlardan bahsedip bide üstüne yardımcı tayin ediliyor deyince aklım karıştı.

benim bildiigm raporun %95 sen h sınıf ehliyet alabilirsen sorun yok kendi adına alır kullanırsın ama önce ehliyet doktora sor verirlermi sana ahliyet albilir raporu yok vermezlerse o zaman 3. dereceden biri kullanır senin adına alınmış aracı

ciddi olamazsınız ya:( bunu en kısa zamanda soracağım umarım verirler. yardımlarınız için çok teşekkürler

rica ederim sor tabi kaybın ne olacak zaten dr verrim ehliyet alabilirin raporunu derse ehliyet almak kolay

evet ehliyet bölümü kolay fakat bazı doktorlar var ki alabilecek durumda olduğun halde olmaz deyip kesip atıyor. sağolsunlar moral bozmada üstlerine yok.

Masum kardeşim ben seninle aynı durumdayım ben h sınıfı ehliyet aldım ve şimdi araç alacağımm sende alırsın dert etme.

yani aracı kullanması için birini tayin etmek gerekmiyor. bu güzel haber kendi arabamı kendim kullanmak isterim. sürekli birini bulmaya çalış zor iş

Üst Alt