Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 rapora rağmen "ağır engelli" ibaresi olmadığı için evde bakım aylığı bağlanmıyor?

ALİŞKUNİ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar. Henüz 10 aylık görme engelli kızım için istedigimiz gibi olmasada ,AGIR ENGELLİ kısmına "hayır "yazan %90 oranlı rapor aldım. Agır engelli sayılmadıgından, bakanlık bünyesindeki evde bakım hızmetleri kısmından yararlanamıyorum. 2022 maaşı için nereye ve nasıl ,hangi şartlarda müracaat ta bulunmam gerekiyor.
Beni bu konuda yanıtlarınızla aydınlatmanızı bekler ,teşekkür eder iyi günler dilerim.

]Bu arada kendim emekliyim]

Son düzenleme:
Kiziniz 18 yasindan kucuk oldugu icin sizin herhangi bir sosyal guvenceniz olmaması lazim yeşil kart haric 2022 maaşı alabilmeniz icin. Bulundugunuz bolgenin sosyal yardimlasma vakfina basvurmaniz lazım.

ZİHNİ SÜMBÜL

Zihni bey,bilgi için teşekkür ederim.Evet ne yazık ki sigortalı çalışıyorsan yada emekli isen bu haklardan yaralanamazsın dediler. Peki,bu şartlara haiz olmayıp ta alan yokmu, ne yazıkki var. Ama filanca alıyor diye kimseyi ihbar edemiyorsun.Bunu Bimer yada Cimer e yazacağım.

Bir sonuç alacağımı sanmıyorum ama yinede yazacağım.Emekliyim ama 4 çocuğum var tek emekli maaşıyla oluyorsa ne ala.Benim durumumda olan nice insanlar adına yazacağım,Tekrar teşekkür ederim.

Üst Alt