Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 oranında raporum vardı. Nakilden sonra bu raporla otomobil alabilir miyim?

huseyinoral

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%90 ömür boyu özürlü raporum var. Kronik Böbrek Hastasıydım ve diyalize giriyordum. Yaklaşık 2 ay önce organ nakli ameliyatı oldum.

araç alımlarında uygulanan indirimlerden faydalanabilir miyim?
raporun yeniden düzenlenmesi gerekiyor mu yoksa Şimdi ki rapor üzerinden işlem yapılabilir mi?

Yoksa bu fırsatı değerlendirme de geç mi kaldık? :)

Mantık olarak alamamanız gerek. Hatta, usulsüz alım olarak değerlendirilip ceza süreci dahi başlatılabilir Maliye tarafından.
Ama pratik açıdan elinizdeki rapor iş görür mü, şans...

Benim bildiğim diyaliz hastalarına araç vermiyorlar bende bunu anlamıyorum hem %90 özür veriyorlar böbrek hastalığınız dışında nasıl desem ayağınızda yada kolunuzda vs vs bunlar çoğalablir bir sorunuz varsa onu kabul ediyorlar ama sadece diyaliz hastası iseniz araç alamıyorsunuz diye biliyorum ben.Hüseyin bey Sizin ehliyetniz varmı????

%90 işgücü kaybına sahip olmak şartı ve kendisi araç kullanmamak şartı ile diyaliz hastaları ÖTV ve MTV muafiyetli araç alabilir.

kronik böbrek rahatsızlığı olup diyalize giren hastalara %90 rapor veriyorlar ben babama aldım

Üst Alt