Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%88 raporum var. Ne ehliyet alabiliyorum ne de yakınım kullansın diye araç!?
Evet haklısınız adaletsiz bir uygulama benimde %80 oranında raporum var ama ötv indirminden yararlanamıyorum %90 oranın düşürülmesi gerekiyor bu yaptıkları bence haksızlık ayrımcılık ayrıca bu konuyu bütün ilgili yerlere bildirelim ve bu haksızlığın ortadan kalkmasını sağlayalım http://www.engelliler.biz/forum/oze...iyorum-ne-de-yakinim-kullansin-diye-arac.html
Evet bir yazı hazırlayalım ve hepberaber gönderelim yoksa sadece 1 kişinin göndermesiyle olmaz bu iş dikkate almazlar güzel bir yazı hazırlayabilecek arkadaş varmı?
güzel bir yazı hazırlayıp hepberaber bütün ilgili birimlere gönderelim bu konuda bize yardımcı olabilecek güzel bir yazı hazırlayabilecek arkadaş varmı?
arkadaşlar tüm ilgili birimler bu konuları baştan savıyorlar ben defalarca kez bimere yazdım hatta bimerde bir müdürler görüştüm .... ama iş yapan yok bence bu tip olayları çöze çözse medya çözer bu ülkede medyanın yapamadıgı bir şey yok
Bu kanunları hazırlayanları gerçekten merak ediyorum, hangi ruh haliyle hazırlıyorlar bilmiyorum ama iyi bir ruh hali olmadığı kesin...
bana da ehliyet için rapor vermediler, sen araba kullanamazsın dediler bende yakınımın kullanacağı bir araç için rapor verin dedim yook sen o kadar da engelli değilsin dediler. e ben ne engelliyim ne engelli değilim bilmiyorum dedim. siz bana en iyisi normal insanların kullandığı B sınıfı ehliyet için rapor yazın dedim doktor sadece güldü )
bakın ne yapalım biliyormusunuz bu raporu nasılsa askeri hastahanelerde veriyor, askeri hastaneye gidip diyelimki biz askerlikten muaf için rapor istiyoruz diyelim kesin eminim komanda olarak yapabilir diye rapor verirler bizde bu raporu ispat olarak kullanırız ne dersiniz?
Bülent bey sizde yardımcı olursanız çok seviniriz evet arkadaşlar başka destek olan yokmu boş durursak hiçbirşey olmaz bu haksızlığı ve ayrımcılığı ortadan kaldıralım
Arkadaşlar, bu konuda çok düşük çapta da olsa bir çalışma olduğunu biliyorum. Oranın %80'e düşürülmesi öngörülüyor...
Ve, inanın bana, yıllardır ilgili kurumlara bu konuun da içinde yer aldığı eksikliklerle ilgili görüş ve öneri yazıyoruz, ama mümkün değil adamlar bi adım atmıyorlar!
Dava konusu yapılabilir mi... Bilemiyorum.
Arkadaşlar bu tür durumda(mağdur) olanlar sadece 3 kişi mi?Zorluklar olacak gerekirse birleşir avukat tutar insan haklarına veririz hele bir adım atın
Bakın birlik neler doğuruyor yeterki beyinlerin engel tanımadığına inanın