Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%85 oranında raporum var. Skolyozum. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

serhat_92

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
kolay gelsin ben iç hastalıklarından yani endokrin büyüme geriliği vs %85 raporum var buna skolyoz ve solunum yetmezliğide dahil , benim sorum bu şekilde h sınıfı ehliyet alabilir miyim bu arada ben bu konuları bilmediğim için verapor alımından önce B sınıfı ehliyet almıştım bilen kişiler yardımcı olabilir mi bana

Mevzuat Bilgi Sistemi 'ne göre B sınıfı ehliyetinizide kullanmaya devam edebilirsiniz, H sınıfı ehliyette alabilirsiniz. Ancak araç alımında herhangi bir vergiden muaf olma durumu söz konusu olamaz..

yani h sınıfı ehliyette alsam ötv indiriminden yararlanamam mı ??? %85 ne olcak peki sakatlık raporu bu : bu arada sizin verdiiğiniz inkte baktımda benim bu endrokin rahatsızlıkları vs 2003 yılında opera medulablastom tanısıyla beyin ameliyatı geçirmem bunu yan etkilerinde denge kaaybı felan var ki ameiyat oldum şu anda bile var

burası gercege dayalı bılgı veremez yanılırsın bilgi kolay kolay alamazsın herhan gibi ota satıs danısmanına git gercek bılgıler orda bal gibide mtv ve ötv uyguluyorlar % 70 den itibaren

Üst Alt