Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%84 raporum düşürülür mü?

muratcan67

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Merhaba, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
yüsekten düşme sonucu omur ilik zedelenmesi durumu devlet hastanesinden %84 rapor aldım. iş kazası geçirdiğim için sgk beni yeniden rapor almam için kocaeli ünv hastanesine sevk etti. benim derecem L1 kompresyon fraktürü nedeniyle opere edildim (posterior yaklaşımla bilateral T11-T12/L2-L3arası lateral maas vida rod sistemi ile stabilizasyon L1" total laminektomi bilateral fasetektomi otogreft uygulaması)
bunu sonucu devlet hastanesi sinir sistemi L1-L2 fraktürü alt extremite hafif-orta paraparrezi idrar-gaita inkontinansı kas iskelet sist L1 vertebra kırığı paraparezi hafif-orta fizik tedavi 14 06 2007 tarihinde yüksekten düşme paraparezi hafif orta sonuç %84 rapor verildi

ben kaledyenle yürüyorum. tıbbi şekilde yazdığım gibi tuvaletimi hissetmiyorum. yani büyük yok küçük tak (tek kullanımlık sonda) eğillemiyorum koşamıyorum yürürken 70 yaşındaki nineler bile benden hızlı ve iyi yürüyolar.
benim sizden öğrenmek istediğim, benim raporumdaki oranım düşğrülür mü? bi de bana gante-inkontina anal mometri emg testleri yapacaklarını söylediler bunlarne acaba urodinomi gibi bir test mi

cvp için şimdiden çok tşk ediyorum saygılarımla

Ne için rapor alacağınıza bağlı. Ama her koşulda hak kaybınıza neden olacak derecede düşürüleceğine ihtimal vermiyorum. Malulen emekliliğiniz için gerekli olan %60'ın altına düşmez...

Üst Alt