Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

84 derece kifozum var. Askerlik durumum ne olur?

M.bal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Suan askerim ve 84 derece kifoz ile 26 temmuz da heyete girdim . İçeri girmemle cikmam bir oldu zaten . Heyet baskani kafasini kaldirip suratima bakti ve cik dedi . sonucu 31 temmuzda saat 3 de gel al dediler. Sürekli ağrı içindeyim sonucum ne olur acaba yardım edin

M.bal

Şu sınırlarda ise muaf tutuluyor:

"b) Kifoz ve lordoz deformiteleri için yan planda servikal bölgede (-1)-(-10) derece arası kifoz ve 66-75 derece arası lordoz; torakal bölgede (-1)-(-10) derece arası lordoz ve 66-75 derece arası kifoz; lomber bölgede (-1)-(-10) dereceden fazla kifoz ve 96-110 derece arası lordoz deformiteleri."

Bülent bey peki neden ilk heyete girdiğimde sonucu vermediler de bu ayin 31 inde saat 3 de sonuca gel dediler anlamadım. Buda beni korkuyo işte

M.bal

Yok yok bu bişeye işaret ediyor değil. Dereceler belli, sınırlar içerisindeysek muaf tutulursun

84 derece ile askerliğe elverişli verdiler böyle bi adalet içinde yaziyoz

Üst Alt