Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%81 raporla ÖTV indiriminden yararlanılabilir mi?

watchers

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben dedimi kurula soktum ve rapordaki yüzdelerin toplamıyla rapor sonucundaki toplam farklı çıktı rapor daki toplam 122 iken sonuç %81 bu sonuçlarla ötv indiriminden yararlanabilirmiyiz birde raporun arkasında ötv indirim hk yazılmış bu yararlanabilirim anlamınamı geliyor..?

anlaşılan sorum iyi anlaşılmamış yada ben anlatamamışım ben dedem için alıcam bu raporu ve h ehliyeti felan alamaz dedem araba kullanamaz çünkü ama puan önemli değil demişsiniz ama Her ne sebeple olursa olsun %90 ve üzeri raporu bulunmak ve hiç bir şekilde sürücü belgesi alamayacak olmak (Bu durumda 3. dereceye kadar yakınların kullanabileceği araç satın alınabilir).
Dayanak: Malul ve Engellilerin Araç Alımında ÖTV İstisnası Uygulamasının Şartları üzerine araba alabilmek için puan önemli anlaşılan ama rapordaki puanların toplamı %122 olmasına rağmen diyorum doktorlar insiyatif kullanıp engelli olranını %81 e düşürmüşler bunu yapma hakları nekadar vardır ?

Üst Alt