Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporum var. Ayrıca evliyim ve bir de çocuğum var. 539 YTL asgari ücret doğru mu?

kevın

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar..
ben özel bir şirkette asgari ücretli olarak çalışıyorum. net maaşım 539 ytl. ben 1. derece engelliyim, %80 raporum var. ayrıca evli ve bir çocuğum var... benim maaşım doğru mu... şirkette özürlü personel olarak çalışmaktayım, maliye kaydım var....

Vergi indirimi alıyorsanız, aile yardımı ile birlikte 650-700 ytl civarı maaş almanız gerekir. Göreviniz nedir?

Sakatlık indirimi dahil almanız gereken ücret 538,81 YTL.Maaşınız doğru görünüyor.

bende ayn ı maası alıyorum engellıyım ve ozel sırkette calısıorum elıme gecen maas 530 lıra..

vergi indirimden 95-100 lira gelmesi gerekmiyor mu?

Hayır.Maaştaki vergi hesaplanması yapılırken,sakatlık indirim tutarları düşüldükten sonra,asgari geçim hesaplanıyor.

Üst Alt