Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 raporla iş bulmak konusunda sorun yaşar mıyım? Ne tür işlere başvurabilirim?

forever1983

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar
benim glanzuman kan hastalığım var. 2002 yılından beri babamın sigortasından yaralanmaya başladım ama çalışamz rapor oranı yazmıyor..
şimdi işkur a başvurdum hastane heyet raporunda %80 yazıyo oran konusunda bunun benim için iş konusunda bir soun yaşar mıyım ve ne gibi bir işte çalışabilrim?

Rapor oranının iş bulmanızda bir etkisi olmaz. İşveren mesleki becerinize göre değerlendirir...
Raporda sağlığınız açısından özellikle "şu şu koşlllarda çalıştırılamaz" denmemişse, eğitiminizin/becerinizin olduğu her işte çalışabilirsiniz.

Kendi sigortanız olduğunda babanızın sağlık güvencesinden yararlanamazsınız. Kendi sağlık güvenceniz devreye girdiğinde babanızın sağlık güvencesinden yararlanmayın sakın. Sonra başınızı ağrıtır sgk.

Üst Alt