Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 bin liralık araç almayı düşünüyorum. Hangi aracı tavsiye edersiniz?
Toyota corona 4 cam otomotik klima hidrolik direksiyon abs yok 1990-1992 model arası hndai accent ve excel 1992-1994 Opel corsa 1994-1995 subaru just 1990-1992 model yazdıklarım otomatik viteslidir. düz vites dersen yazmışlar zaten kartal doğan şahin
bu araçlardan birini tercih etmemiz halinde satımını nasıl yapabılıyoruz tam bır bılgım yok 5 yıl muhabbetı ne oluyor mesela? ılkkez ben almayı dusunuyorum ama 2. elde hıc bır bılgım yok
selam aziziyeliiso karfdesım facebook sayfası bızlere kapalı maalesef goremıyorum arac resımlerını
motor falan temızmı 8000 e degermi bakıp ınceletmek gerekır derım ben ama genede resımlerı gormek ısterım acıkcası ıstersen xman5734@hotmail.com mail adresıne sana zahmet olmaz ıse eger atabılırmısın lutfen tsklr.
bende cok buldum bu tutarlara yakın arac yalnız buradan ozellıkle arastırmamın sebebı bız engellıler ancak bız anlarız halımızden terımı ıle yola cıkarak daha saglıklı alısverıs yapabılecegımızı dusundugumden ıllede engelliler.biz sorup sorusturmak ıstedım hepsı bu tşklr sımdıden genekl acıklamada yaparsan ıyı olur arac hakkında cızık kazalı motor saglamlıgı vs gıbı. saygılar.