Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%73 raporum var. Özurlu aracı almak istiyorum..?

kortu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb benım %73 raporum var b sınıfı ehlıyetım var 2 seneye kadar araba kullanıyodum şimdı denge bozukluğum çoğaldı ve özurlu arabnası almak istıyom
ne yapmam gereklı

öncelikle hastaneden rapor almalısn. araç kullanabilri. veya aparat gerekiyorsa aparatı yazmaları gerekir.

durumunu anlatırken detaylı anlatmamışsın. denge bozukluğu derken neden kaynaklandıgını ve %73 raporu ne için aldıgını da belirtirsen yardımcı olabilirler.

özür durumunu daha detaylı anlat.

B sınıfı ehliyetle engelli aracı alamazsınız, engelli plakası, engelli araçlarında ki aparattan olan ve ÖTV ötelemesi olacak bir aracı H sınıfı ehliyetle alabilirsiniz.

ek olarak ötv ve mtvden yararlanmak istiyorsaniz h sınıfı egliyetiniz olmasi lazim (ortapedik engellilere verilir) ve raporunuzun %90 ve üzeri olmasi gerekmektedir

Üst Alt