Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%71 raporumla vergi indirimi maaşıma ne kadar yansır?

farukkck

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Allah herkese şifa versin bu günlerimiz inşallah geride kalır

Bir kaç sorum olacak benim %71 raporum var özel şirkette çalışıyorum şimdi bu raporu şirkete fax çekicem maaşım da nasıl bir oynama olur ? Sayfada yazam bir yazıya göre 410 tl yazıyordu bu tutar mı yansiyacak maaşıma ?

Bir başka sorum ben MS hastasıyım ekpss ye hangi branştan gireceğim ?

Şimdiden teşekkür ederim.

% 71 için ikinci dereceden faydalanacan yani 35.40 tl civarı bir para gelecek maaşına sanırım tam net bilgi değil bu varsayım .. Multipl Skleroz (MS): iseniz zihinsel alanda gireceksiniz sınava

Teşekkür ederim indirim konusunda Oturanboğa 410 tl gibi bir şey yazmış :confused:

yok hocam nerde 35 lira civarı işte fark..ekpss zihinsele giriyorsa ms hastalığı iyiymiş sorular kolay

410 tl maaşa yansımaz. Maaşın o kadarlık kısmı gelir vergisinden muaf tutulur ve bu da maaşa 50 tl gibi bir fark olarak yansır

Üst Alt