Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%70 özürlüyüm, 2022 aylığım var. Vefat eden babamdan yetim aylığı alabilir miyim?

eflani

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba ben %70 özürlüyüm 2022 den maaş almakta idim emekli olan babam vefat etti onun maaşını almak için ne yapmalıyım ivedi cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

Alacağınız yetim aylığı ne kadar olacak sizce? Olası aylık 2022 aylığınızdan fazla ise, 2022 kesilmeden yetim aylığı alamazsınız...

Eğer anneiz hak sahibi olarak dul aylığı alabilecekse, bence siz hiç yetim aylığı için başvurmayın. Zira anneden kesip size verirler...

eflani;
arkadaşım durumumuz aynı imiş benim annem hayattaoldugu için ben kendi 2022 maaşımı alıyorum

benim %70 oranında sürekli raporum olmasına rağmen yetim aylığı başvurumda tekrar rapor istediler raporu 3 ay önce almıştım böyle uygulama varmı yoksa keyfimi bu vatandaşa hizmetmi yoksa eziyetmi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Maluliyetin tespiti için kurum sevki ile rapor almak gerek..

Üst Alt