Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%65 raporlu epilepsi hastasıyım. Yurt dışından araç getirebilir miyim?

Kayhan ACAR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

ben epilepsi hastasıydım ve %65 iş göremez raporum var. B sınıfıda ehliyetim var ve de yurtdışından gümrükteki vergi indiriminden yararlanarak sıfır otomobil satın almak istiyorum.
Ama bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum.

Bir de bazı arkadaşlar ehliyetimin H sınıfı olması gerektiğini söylüyorlar. Bu doğrumudur ve bu aracı nasıl satın alabilirim, herhangi bir bilgim yok.

Bana Yardımcı olursanız sevinirim.

s.a oturanboğa peki çok önceden ehliyet almış olup nöbet fazla geçirmeyen sara epilepsi hastalrını araç kullanabilecekmi devlet bunları nasıl bulacak veya buluyormu ehliyetlerine el koyuyor mu
bilginiz var mı

Bir şekilde hastaneye yolunuz düşerse, bu durum tespit edilir ve ehliyete el konur... Ama bundan önemlisi, sürüş konusunda risk oluşturuyorsanız, siz kendi iradenizle araç kullanmamalısınız zaten. Hem kendiniz açısından hem de başkaları açısından...

Üst Alt