Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%64 özürlüyüm. Araba alırken faydası var mı?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
%64 özürlü kartım var.sıfır araba alırken fadası olur mu.
nasıl olur.olmazsa niye hangi şartlar gerek.

Bedensel engelli olmadığınız için, hayır, raporunuz araç alımında hiç bir avantaj sağlamaz.

engelli çocuğunuzda olsa onun uzerınden araba alırsınız ılllede bedensel engellı olacak dıye bır olay yok
bura yorum yapanlar yanlış bılıyorlar

yağmurların verdiği bilgi yanlıştır.

benım tanıdık var gözlerınden yuzde 90 görmuyor babası onun uzerınden araba aldı arabayı babası kullanıyor tabıkı plakada engel amblemı var daha yenı aldı.bende bu konuda baya uzmanım.bura bırsey yazıyorsam kafamdan yazmıyorum

Teşekkürler, ama soruyu bir daha okuyun.... %90 değil, %64 rapordan bahsediliyor soruda...

Hoş alabileceğimiz yok ta yine de soralım :)
Vergi indirimine tabi emekliyim hatırlarsınız belki.(Kalp Yetmezliği)
%100 oranı raporda araçla ilgili herhangi bir ibare yer almıyor ise ne yapmak lazım?
B sınıfı ehliyetim var.
Bildiğim kadarı ile %90 ve üzerine herhangi bir şart aranmıyordu.Yania raçta herhangi bir düzenlemeye gidilmesine gerek kalmıyordu.
Aslında bir tablo hazırlasak ne güzel olur.
şu oranda şunlardan faydalanabilirsin,şu oranda şunlardan gibi.

Üst Alt