Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%61 oranında raporum var. ÖTV indirimli araç alabilir miyim?

MURATSUMER

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim raporum %61 olarak maliyeden onaylandığını telefonla öğrendim rapor henüz elime geçmedi. Araç almak istiyorum vergiden muaf olurmuyum acaba. Olursa aracı benden başkası kullanabilirmi yada kimler kullanabilir bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

murat merhaba..raporu hangi tarihte aldın ne kadar sürede onaylandı..bilgi verirsen sevinirim..ayrıca araç alman için maliyein raporunu onaylamasına gerek yok zaten..H sınıfı ehliyetin varsa ve o ehliyeti alırken aldıgın raporun aslı veya aslı gibidir örneğide olur..bu sekılde alabılırsın..veya tertıbatlı araç alabılır dıye bır rapor alman gereklı her ıkısıde olabılır..

Maalesef işitme engelliler ötv den yararlanarak araba alamıyor ....

Abicim raporu telefonla öğrendim onaylandığını rapor henüz elime geçmedi h sınıfı ehliyetim yok. Raporu alalı 40 gün felan oldu.

Üst Alt