Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 raporum var, 2022 maaşı alıyorum. Evde bakım aylığı..?

anatolianboys56

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
benım su an %60 engellı raporum var ve bu raporu 1 sene once almıstım. bu raporu aldıktan sonra durumumda iyileşme olmadı hatta gerıleme oldu diyebılırım. ben 3 ayda bir 2022 aylıgından faydalanıyorum. evde bakım aylıgı almak ıstıyorum. galıuba evde bakım aylıgı almak ıcın en az %70 engelının olması lazımmıs.a ma ben 2002 den faydalanıyorum. evde bakım aylıgı almak ıcın ne yapmalıyım.
sımdıden tesekkurler....

aynep benimde % 60 2 sene sonra % 86 oldu ben evde bakımdan faydalanıyorum

Evet %70 sakatlık oranı olması lazım ama %60 sakatlığı bulunanlarda alıyor burada sadece sakatlık oranını göz önüne almıyorlar aynı zaman da kişinin tuvalet banyo gibi zorunlu ihtiyaçlarını başkasının yardımı olmadan yapamaması gerek.sizde öyle bir durum varsa %60 lık raporla evde bakım maaşına başvurabilirsiniz.denemekte fayda var.

evde bakım aylıgı için başvuanların raporlarında mutlaka agır özürlü ibaresi olmalıdır aksi taktirde bu hizmetten yararlanamazlar bildigim kadarıyla

Üst Alt