Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%60 ortopedik özürlüyüm. Özel tertibatlı araç kullanabilir raporu alabilir miyim?

cuma aybar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2005 model reno kangom var. 2010. 10 ayında 5 yıl doluyor değiştirmek istediğimde bazı engellerin ortaya çıktığını öğrendim, bu arabayı alırken öyle bir zorluk yoktu,
ben yüzde 60 altmış ortapedik özürlüyüm, sol diz üstü ayağım yok sağ ayağımda kalça çıkıklığı var bu nazaran ötv den yararlanamazsın deniyor ne yapmam lazım nasıl bir rapor almam lazım ve ya doktor bana özel tertibatlı araç kulanabilir raporu verir mi.

Not: Aracım debriyaj elden tertibatlı,gaz ve freni sağ ayağımla kullana biliyorum.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Ehliyet raporu verme yetkisi olan,özel polikinliklerden (özel terdibatlı araç kulana bilir )raporu alsam geçerli olurmu.

Oturan boğa kardeşimden yorum bekliyorum

Üst Alt