Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 yıl 3 ay hizmetim var. Malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım?
İyi günler 6 yıl 3 ay hizmetim var 4c liyim SGK tarafından sürekli hastalık sebebiyle adi maluliyetime karar verildi bugün emekli olsam ortalama ne kadar maaş alırım şimdiden teşekkür ederim
Cevaplar için tşk ederim bu konuyla alakalı okuyabileceğim kanun var mıdır kendim yine kuruşu kuruşuna hesap etmek isterim
Okuduğum bir yerde 9000 prim günü üzerinden maaş yatar yazıyordu 9000 prim günün emekli sandığındaki karşılığı 5500 olduğunu yanlış anlamayın lütfen ama gerçekten düşünemiyorum çünkü çok komik ve yetersiz bir rakam
Size şöyle söyleyeyim 95 yılında 5434 4c den emekli olmuş bir tanıdığım yeni zamlarla 7900 alacak,siz 2008 sonrası 5510 a tabii yeni emekli olacak birinden bahsediyorsunuz.sgk nın verdiği bilgiye çok güvenmeyin.2008 sonrası normal 4c li iseniz müdür vs değil,yani maaşınız standart 4c ise 5500 üstü maaş çok hayal etmeyin.
SGK il müdürlüğünden birine sordum Gih sınıfına tabii memurum
Acaba hangi kanun hangi maddeye bakacağız onun bilgisini verir misiniz emin olmak istiyorum hocam 5510 hangi maddesinde geçiyor bu 2008 öncesi ve sonrası