Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

6 yıl 3 ay hizmetim var. Malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım?

ahmet2535

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler 6 yıl 3 ay hizmetim var 4c liyim SGK tarafından sürekli hastalık sebebiyle adi maluliyetime karar verildi bugün emekli olsam ortalama ne kadar maaş alırım şimdiden teşekkür ederim

ahmet2535

5.500 tl dan çok çok fazla olamaz sanırım. Bana göre. Aksini düşünen varmı acaba.

4A veya 4B değil doğru ama. 4C olduğu halde 2008 sonrası olduğu için bu tutarlar doğru.

(2008 sonrası EMEKLİ SANDIĞI girişli olduğun için ARTIK ÖYLE)

2008 sonrası 4c li olduysanız 5500 üstü maaş almanız maalesef zor bir ihtimal

Cevaplar için tşk ederim bu konuyla alakalı okuyabileceğim kanun var mıdır kendim yine kuruşu kuruşuna hesap etmek isterim

Okuduğum bir yerde 9000 prim günü üzerinden maaş yatar yazıyordu 9000 prim günün emekli sandığındaki karşılığı 5500 olduğunu yanlış anlamayın lütfen ama gerçekten düşünemiyorum çünkü çok komik ve yetersiz bir rakam

Evet YETERSİZ olduğu kadar da KOMİK olduğu dosdoğru.

"Biz DİYORUZ BUNU ZATEN AMA 5510 SK TABİSİNİZ SİZ"

"Emekli Sandığı" EKİM 2008 ÖNCESİ girişli olsaydınız eğer farklı şeyler konuşuyor olurduk"
(Benimde EMEKLİ SANDIĞI nda 2485 günüm var ama ben 5434 SAYILI KANUNA TABİ OLDUĞUM GERÇEĞİDE VAR)

arkadaşlar yanlış bilgilendirme bilip bilmeden yapmayın lütfen sgk ile görüştüm en düşük emekli sandığı maaşı 7597 tl olduğunu söylediler

ahmet2535

Size şöyle söyleyeyim 95 yılında 5434 4c den emekli olmuş bir tanıdığım yeni zamlarla 7900 alacak,siz 2008 sonrası 5510 a tabii yeni emekli olacak birinden bahsediyorsunuz.sgk nın verdiği bilgiye çok güvenmeyin.2008 sonrası normal 4c li iseniz müdür vs değil,yani maaşınız standart 4c ise 5500 üstü maaş çok hayal etmeyin.

SGK il müdürlüğünden birine sordum Gih sınıfına tabii memurum

Acaba hangi kanun hangi maddeye bakacağız onun bilgisini verir misiniz emin olmak istiyorum hocam 5510 hangi maddesinde geçiyor bu 2008 öncesi ve sonrası

Üst Alt