Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%56 raporumun olması kamuda işe girmeme veya yükselmeme engel sayılır mı?

loric

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese merhaba

kpss den sonra devlette çalışmayı düşünüyorum. 4 yıllık iktisat mezunuyum. fakat engelli seviyem %56.
bakanlıklara girmemde bir sorun yaşar mıyım ya da yükselmede bir problem yaşar myım??
ayrıca kaymakam olmamda bir engel var mı?? b
u sorulara bilgisi olanlar cevap yazarsa çok sevinirm

engelinin yapacağın işe mani olur tarafı varsa ozaman sorun yaşarsın. Sağlık bakanlığının sınavına rahatlıkla girebilirsin. yükselme konusunu pek bilmiyorum. Sonuç olarak sen normal meurların sahip olduğu tüm haklara sahip olacaksın.

Özürlü memur diye bir memurluk yok çünkü. sadece sınav hakkıdan ibaret bu tanınlama.

hocam bnm kolumda rahatsızlığım var ve memeurluga engel olucaıgını sanmıyorum fakat kaymakam ya da yüksek mevkili yöneticilklerde çalışmam sorun olur mu??

sorun olacağını sanmıyorum. bu tarz işler bilgine dayalı elemeler ile yapıldığın için pek sorun olmayacaktır. kaymakamlık alınma şartlarında tam teşekküllü hastaneden rapor isteniyorsa bilemem.

Üst Alt