Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5434 sayılı kanuna tabiyim. Sonradan engelli oldum. Emeklilik şartlarım nedir?

Kederli303

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Herkese iyi akşamlar diliyorum.

20 yıl 5 ay 7338 prim günü 5434 sayılı kanuna tabiiyim
aynı zamanda il sağlık müdürlüğünün hakem hastaneler listesinde olan hastane sağlık kurulu tarafından oybşrliği ile %57 vergi indiriminden %57 sürekli olarak onaylanan merkez sağlık kurulunun kaşe ve imzaları da bulunan rapor ile Emeklilik istedim.

5434 e göre de 5510 göre de süre ve prim tamam emeklilik için süreç nasıl ilerliyor. Ne kadar sürüyor. Evrak onayı Emekli Sandığınından ne kadar sürede gelir

yaşayıp bilenler var mı? Yorumlarınız için teşekkürler

Arkadaşlar memur olup engelli raporu ile emekli olacak olanlar için bizzat SGK Genel Müdürlüğüne bizzat sordum. Raporun aslı isteniyor, SGK kuruluna giriyor, işlemleri 1,1buçuk ay sürüyormuş. Bilginize

Kederli303

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bazı kurumlar ille de araştırma/üniversite hastanesinden rapor alınmasını şart koşuyor. Sizde de böyle olursa buraya yazar mısınız lütfen?

OturanBoğa
Sorduğun soru için bir fikrim yok, benim rapor eğitim ve araştırma hastanesinden
Şunu biliyorum emekli sandığı kendi kurulu da var. Ondan sonra onay veriyor.

ayDÜNYAvazo

2013 memurıyet baslangıcı 2014 yılında %80 1yıllık süreli raporla süresiz vergi vergi indirimi aldım acaba bunun hitaba işlenmesi gerekiyormu.Gerekiyorsa nasıl bir yol izlemeliyim hitapda ilk işe basladıgımda %50 raporla 16yıla tabi oldugum yazıyor

Kurumunuzun personel işlerine bakan yetkiliye durumunuzu iletmeniz gerekecektir. Başka birşey yok.

Ayrıca SSK hizmetinizde varsa eğer hizmet bileştirmede yapmak gerekecektir sizin açınızdan.

Askerlikle beraber 5.690 prim günüm var sayılır. Artık son 82 gün İNŞALLAH 5434 SK ile EMEKLİ OLACAĞIM.

Üst Alt