Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 raporum var. A2 ehliyet alabilir miyim?

aslan28

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
yüzde elli engelli raporum var a 2 ehliyet alabilir miyim?

Lütfen arkadaşlar cevabınızı bekliyorum

Yüzde elli oranında ortapedik engelliyim a2 ehliyet alabilirmiyim alabilrsem şayet hangi yolları izlemem gerekir yada h ehliyeti albilirmiyim alabilirsem scoter tarzı motorsiklet kullanabilrmiyim kanunen bir sakıncası olurmu yada arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelernizi bekliyorum :(

Alabilrisiniz. Bunun için biri sürücü kursuna yazılmanız gerek...

teşekür ederim bülent abi

teşekür ederim bülent abi

h sınıfı ile atv motorsiklet kullanabilirmiyim? ayrıca özürlü plakası olduğu zaman

vergi ödermiyim lütfen arkadaşlar sizden yardımlarınızı bekliyorum

benim bildiğim kadar her ne olursa olsun motor ehliyeti farklı araç ehliyeti farklı büyük bir ihtimal aracı kullanman için özürlü plakasıda olmalı

Motorsiklet kullanabilmek için ayrıca A2 ehliyeti alınmalı. Bunun için gerekli raporda özel donanım ibaresi olursa, evet, motoru alırken vergi istisnasından yararlanmak da mümkün.

Üst Alt