Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 raporla yurdışından motoru 1.6 lt den büyük bir motorlu araç getirilebilir mi?

ahmet güneş

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
%50 özürlü raporuyla yurtdısından 1.6 lt motor hacminden BÜYÜK bir motora sahip araç getirilebilir mi...????
GETİRİLEN BU ARACI KİMLER KULLANABİLİR...????

Ben de fiyatlarını araştırıyorum

yurtiçi özel donanımlı sıfır bir araç kaça alınabilir
Bunların fiyat listelerine ulaşabilir miyiz
Motor 1600 veya altında olsun, lüks de istemiyorum...

yurt dısından 1.6 motordan buyuk arac getirmek mumkun degil yurt icinden de hangi markayı istiyorsanız internette fiyat listesine ulaşa bilirsiniz.

aynı zamanda 3 yaşından büyük araç da getirelemez

Getirilen özel donanıma sahip aracı araç sahibinden başka hiç kimse kullanamaz.

biz Almanya dan arabayı aldığımızda 5 yaşındaydı...

sayın oturan boğa:bazen evde hasta oluyor veya MECBUReN kullanmak zorunda kalıyorum...bi gazetenin internet sitesinde özürlü bir adam benim gibi bir soru sordu .eşim bazen mecburen kullanıyor dedi...ona =git eşinin adını ruhsata yazdır dediler=birşey daha okumuştum:eğer özürlü yorulduysa yanındaki B ehliyetli biri arabayı kullanabilir diye yazıyordu... doğruluk payları ne acaba...????
kaç defa arabayı ben kullanıyordum trafiğe denk geliyorduk hiç durdurmadılar...babam yanımdaydı yanlız. trafikte hata falan yapmıyordum emniyet kemeri takıyordum...

yurt içinden alınan araçta motor hacminde bir sınırlama var mı acaba?????

Teşekkürler

Bir bakim bulabilecek miyim

Araç vergi istisnası ile alınacaksa yurt içinden de olsa yurt dışından da olsa otomobil için 1600 cc, minibüs için 2500 cc motor sınırlaması vardır.

sayın hoop'a cevap;özel tertibat için
1:H ehliyeti
2:-özel tertibatlı arama kullanabilir- heyet raporu
3:Motoru 1.6 lt 'yi geçmeyen otolar (1.6 dahil)
4:25.000 civarında para
marka olarak honda en güzel diyorlar.diğer markalarda en ucuzu 40000 tl civarında bunu yaklaşık 25000 'e alabilirsin

Yurt içi 2. el araçta motor hacmi sınırlaması yoktur.

Üst Alt