Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 oranlı ağır özürlü olmak araç almak için hak sağlar mı?

ahmet güneş

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
%50 özürlülük oranı ağır özürlülük oldu...bu durum vergi muafiyetli araçlarda veya bu araçları kullanan kişiler için bir değişiklik yarattı mı.(mesela arabayı özürlünün akrabaları kullanabilir mi)

bir sorum daha olacaktı:yurt dışından araba getirmede 3 yaş sınırı var mı..

% 55 raporum var. Bu durumda engelli araç alımında indirimden yararlanma hakkım oluyormu??

bedensel bir rahatsızlığın olması gerekiyor. yani özel donanıma ihtiyaç duyman gerekiyor.

Kelebekcim yaptığın yorumu bende biliyorum..fakat bir çok işitme engellinin sıfır araba alırken bazı markalarda indirimden yararlandığını duydum. fakat % 60 şartı vardı..şimdi oranlarda düşme olunca ben bu katagoriye giriyormuyum onu öğrenmek istiyorum..

Benim bildiğim kadarıyla rapor oranının bir önemi yok ablacım işitme engelliler için. İşitme engelliler hiçbir şekilde ötv'siz araç alamazlar.
Ben yardımcı olmaya çalıştım ama yanlış biliyorsamda özür dilerim. düzeltirler veya onaylarlar..

Üst Alt