Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%50 işitme engelliyim. Açıköğretim lise 1. sınıfım. Hangi alanlarda çalışabilirim?

DİLEKREM

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar açık ögretim lisesinde 1 . sınıfı okumaktayım engelli memur olabılmek yapılan sınavlara katılabılırmıyım yoksa sadece özel sektöre mı işe girebılırım bu konu hakkında hiç bişey bılmıyorum lutfen bana yol gösterın :(
8 yıldır işşızım hiç bir gelirim yok sadece bagkurluyum % 50 işitme engelliyim bu rapor ile ne yapabılırım lutfen bana yardım edin bı yol gösterin 2002 bagkur girişliyim pırımler tamam

şimdiden teşekkurler

Engelli memur sınavlarına katılabilirsiniz.Sınavları kazandığınız takdirde durumunuza uygun yerleri tercih edersiniz.

bu sınavlar ne zaman yapılıyor nereden takıp edebılırım vede sınava katılabılmek için hangı yolu takıp etmelıyım

memurlar.net'ten takip edebilirsiniz.googleye engelli memur sınavı yazıp tıklarsanız orda çıkar.belirli dönermler de kpsss sınavı düzenleniyor.ayrıntılara ordan bakabilirsniz.

özel sektördeki kamudaki iş ilanlarına başvurabilirsiniz kariyer.net ten iskur.gov dan takip edebilirsiniz işkura kaydınız varsa uygun işe sizi yönlendirirler

Üst Alt