Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yılı dolan aracı satmak için önce vergi dairesinden izin mi almalıyız?

EMİRBA

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar benımde sorum var
özurlu aracım dörtay sonra bes yılı dolduracak özürlü aracı saglam birine satmak ıcın vergı daıresıne gıdıp ızın mı alacagız yoksa noterde ıslem olur mu

bu konuda yönetmenımız bılgı verırse sevınırım

ayrıca bır sorum olacak vw cady 100cc cıkarttı bu aracı sattıktan sonra Vw cady 1600 cc dsg yı ötv den yararlanarak alabılır mıyım (h sınıfı surucu belgem var raporumda özel tert.arac kullanır var)

tesekkur ederım

Aracı ben kendim kullanacagım sımdıkı aracımı süresi dolunca satıp olursa caddy 1.6 almayı dusunuyorum.ayrıca benım arac hatay trafıgıne kayıtlı ben sımdı tarsusta oturuyorum dört ay sonra aracı satarken hatay da mı yoksa tarsus ta mı ıslem yapacagım.
Tesekkur ederım

Satış istenilen yerden olabilir diye biliyorum. Daha net bilgisi olan arkadaş var mı?

aracımı yeni sattım, herhangi bir izin gerekmiyor.. ama notere giderken kanun metnini yanınıza almanızda fayda var, zira memurların bir çoğunun bu konuda bilgisi yok..

engelli aracımı özürlü arkadasıma satarsam alan kısı yıne bes yıl beklermı

Arkadaşlar ben ötv indirimli aracımı bır ay sonra besyılı dolduracak ve bende aracımı özürlü arkadasıma satacagım onunda h sınıfı ehlıyetı ve özel tertıbat arac kullanır raporu var acaba alan kısı bu arac ıcınde beş yıl satmama gıbı bır sure varmı . bırde satış işlemi için notere mı yoksa önce vergı daıresıne mı gıdecegız.

bilgilerınızı paylaşırsanız sevınırım tesekkurler

Araç 5 yılın sonunda vergiden düşer. Alacak olan kişi istediği zaman satar...

Önce noter sanırım. Bilmiyorum.

Üst Alt