Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıldan beri kaynaştırma raporuyla okuyan oğluma özel alt sınıf raporu verildi..?

aysun aktas

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
5 yıldan beri kaynaştırma eğitimi alan oğlum bayraklı ram 10.dk incelemesiyle özel alt sınıfı raporu verdi bunun iptali için ne yapabilirim ltfn yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Öncelikle Ram'ların raporları maalesef günümüzde çok itibarsızlaştı. Oğlunuzun engel grubu nedir bilmiyorum. Ancak bunun nedeni okuldaki rehber öretmenin yönlendirmesi olabilir. Bu şekilde okulunu değiştirebiliyorlar çocukların. Rapora İzmir'desiniz sanırım, il rehberlik araştıram merkezine itiraz edin. Daha detaylı incelenecektir.

çocuğunuz bedensel enğellimi bilemiyorum ancak şu aralar çiğli R. A.M ile bende görüştüm evde eğitim için hastalığı nedir tam olarak çocuğunuzun acaba

oğlum 13 yaşında mmr+epilepsi normal devlet okuluna gidiyor ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor benim sorunum tam olarak kaynaştırma raporumuzu devamını vermeyip özel alt sınıfına vermesi bunun iptali için ne yapmalıyım onu öğrenmek istiyorum

teşekkür ederim il rehberliğe başvuracağım teşekkürler ..

Yapmanız gereken raporunuz ile Ram il müdürlüğüne başvuruda bulunmak ve tekrar bir inceleme istemek olmalıdır.

Üst Alt