Merhabalar, geçmiş olsun evet bazen düşürebiliyorlar. bazende yükseltebiliyorlar bazende engelli raporundakinin aynısını veriyorlar benim raporum 64 idi ve aynısını verdiler vergi indiriminde. sizinkide sınıra çok yakın sınıra çok yakın olanlarınkini malesef genelde düşürüyorlar burda çok şahit oldum inşallah sizinkini düşürmezler.
NEKADAR TUHAF BİR ÇELİŞKİ DEĞİLMİ FAKÜLTELERİN YADA ŞEHİR HASTANELERİNİN VERDİĞİ PUANİ VERGİ İNDİRİMİNDE DÜŞÜREBİLİYORLAR OZAMAN ENGELLİ RAPORUNUDA ONLAR VERSİN DAHA MANTIKLI DEĞİLMİ ARKADAŞLAR BİRDE YUKARDA YAZDIĞIM HASATNELERİN VERDİĞİ ORANI MALULEN EMEKLİ OLMAK İÇİN BAŞVURDUĞUNUZDA ONLARDA DÜŞÜREBİLİYORLAR BİREBİR KENDİM YAŞADIM BENİM 64 ENGELLİ RAPORUMU KABUL ETMEDİLER NEYMİŞ EFENDİM İŞ GÖREMEZLİK RAPORU OLACAKMIŞ (ENGELLİ RAPORU İLE İŞ GÖREMEZLİK RAPORU ARASINDA NASIL BİR FARK VARSA
)SIRF İNSANLARI EMEKLİ YAPMAMAK İÇİN HAZIRLANAN BİR TEZGAH TEKRARDAN HASTANEYE SEVK ETTİLER ORDAKİ BİLGİLERE GÖRE (İŞ GÖREMEZLİK RAPORUNUN ORANINI HASTANELER VEREMİYOR) MALULEN EMEKLİ KURULUNDAKİ DR. HAZRETLERİ VERİYOR VE DÜŞÜK VERİYORLAR... YAZACAK ÇOK ŞEY VAR AMA İŞTE LANET OLSUN...
@mehmet3559, birde ben bir ara burda şöyle bir şey okumuştum, ama vergi indirimden emeklilik icinmiydi yada malulen emeklilik içinmiydi onu hatirlayamiyorum okuduğum şey şuydu; toplam puani baz almıyorlar tek bir hastalığı baz aliyorlar oda en yuksek hangisi ise onu baz alıyorlarmış diye okumuştum...
@mehmet3559, valla bende 10 ayı aşkın bir süredir emekli olabilmek için uğraşıyorum ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim gibi bir şey en sonunda SGK yı memnun edebildim
@mehmet3559, bu ülkede engelli olmak inanın çok zor. Ben 50 de 1 engelli işçi çalıştırma zorunluluğu var biliyordum bugün şans eseri bir fabrika sahibi iş veren ile muhabbet etme şansı buldum ona bunu sordum oda onu değiştirdiler yani 25 de 1 re çektiler dedi bilginiz olsun istedim arkadaşlar