Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 yıl önce aldığım raporla yeniden araç alabilir miyim? Yeni rapor gerekli mi?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
%90 raporla aldığım arabanın beş sene dolduktan sonra üçüncü bir şahısa
satarsam aynı raporlan yeni bir arba alabilirmiyim ?yoksa yeniden rapor
almam gerekirmi ?............

Teorik olarak sürekli ibareli raporunuz yaşam boyunca geçerlidir ve o raporun aslı veya noter tasdikli nüshası ile her işininzi görebilir, yeni araç alabilirsiniz.

Sevgili dostlar; uygulamada bunu kabul etmiyorlar. Eğer eski raporu ile ikinci bir araç alan dostlar varsa lütfen yazsınlar bilelim. Ancak kesinlikle kabul etmezler.

araç alımlarında genelde yeni rapor talep edilir arkadaşım ford mondeo aldı 4 yıl önceki raporu kabul edilmemiş yeni rapor çıkardı

Yeni bir araba alma aşamasındayım, 2006 tarihli raporum kabul edileceği söylendi.
Kaç yıla kadar geçerli bilemiyorum ama benim 2006 tarihli rapor kabul edildi. Raporda Bülent beyin dediği ibare de mevcut

10 yıl öncesine ait raporla araba alanları biliyorum... Buna mani hiç bir düzenleme yok. "Yeni rapor" diye diretenlerin hiç bir yasal dayanağı bulunmuyor!

Bu tarihten önce alınan raporlar geçersiz....

16 Temmuz 2006 Tarihli Resmi Gazete
Sayı: 26230

ÖZÜRLÜLERE VERİLECEK SAĞLIK KURULU RAPORLARI HAKKINDA YÖNETMELİĞİN YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMASINA DAİR YÖNETMELİK
Raporların formatları da değiştirilmiş durumda...Bilgilerinize..

Üst Alt