Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

5 kere akıl hastanesinde yattım. Askere alınır mıyım?

rosary

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
beş kere hastanede yattım erenköy bakırköy atatürk hastanesi bi çok ilaç kullandım şu an expilion 150 mg kullanıyorum ilaç kullanmayınca ruhani varlıklarla görüşüyorum yada ben öyle sanıyorum 2013 te hastalığım başladı 2015 te son kez erenköye yattım 3 senedir atak gelmedi ama ilaç kullamayınca hastalığım başa dönüyor atak geliyor

bu durumda askere alırlarmı

merhaba ,

senin askerlik yapmaman lazım. doktoruna mutlaka bu durumu bildir. hastane kayıtlarının fotokopisini de heyete sun. heyete girerken her psikiyatri doktorunun yaptığı gibi sana "nasılsın " diye bir soru yöneltecektir (tahminim) işte o zaman buraya yazdıklarını birkaç cümleyle de olsa o heyetteki karar verecek doktorada ayrıyetten anlat. tabi ,önce doktoruna anlatmış olmalısın ..

askere almazlar seni. en fazla erteleme verirler

Geçmiş olsun dışarda aldıgın raporlar belgeler yol gösterici olur. ama askerlik şubesinden seni hastaneye sevk ederler ordada aynı raporu almalısın. Muaf olmak için

Yüzde 45 raporum var açıklamasında şizofren yazıyor ekpss için almıştım çalışabilir ibareli

rosary

Şuben hastaneye sevk eder ve orada yapılacak tetkikler sonucu muaf olursun. O zamana dek aldığın raporlar, hastane değerlendirmelerin, kullandığın ilaçlar vb. ne varsa yanında götür. Doğrudan faydası olmaz ama doktorların hızlı karar vermeleri için etkili olur

Üst Alt