Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
% 46 raporum var. Vergi indiriminden faydalanabilir miyim?
Raporunuzun noter tastikli örneğini veya aslını vergi dairesine göndermeniz gerekiyor. Rahatsızlıklarınızla ilgili tahlilleride koyarsanız işinizi dahada kolaylaştırmış olursunuz.. eger vergi dairesindeki heyet uygun görürse hastaneden aldığınız raporu fazla görmezse onaylar ve vergi indirimi alırsınız.
18yıl 4080 ile emekli olursunuz pirim tamam yıl eksik askerligi sgk dan önce ise eksik kalan yıl kadar geriye dönük ödeyip tamamlayıp emeklilik dilek cesi vere bilir siniz
Benim raporum % 42 ben başvurdum ki kabul edilmedim bu raporlarıda neye göre verdiklerini anlamış değilim açıkcası benim işyerinde arkadaşım bende daha sağlam merdivenleri falan desteksiz inip çıkabildiği halde %65 almış benim emekliliğimide etkilermi sizce bide araba alıcaktım onun indiriminide etkiler değilmi nasıl yapabilirim ki bi akıl verseniz.
yaklaşık 14 ay kadar tahminen borçlanma ile emekli olursunuz daha net bilgi için sgk ya gidip hesaplatmayaparak daha net cevap alırsınız
sedva hanım her engelli rapor oranı 90 olmadıgı müddetce yararlanamıyor fakaat engeliniz ortapedik ise tertibatlı veya otomatik vites ile h sınıfı ehliyet alır diye bir rapor alırsanız ozaman oranın önemi yok ozaman indirimden yararlanırsınız
Allakası selam ben bugün ssk ya gittim emeklilik için hesapladılar gün sayım fazlasıyla yetiyor 1 ay askerlik borçlanırsan 17 yıla girersin dediler bende 4 ay borçlandım hayırlısıyla emekli olaçağım allah herkese nasip etsin inşallah