Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%46 raporla ÖTV'siz araba alabilir miyim?

Kml21

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Yüzde 46 engelli raporu ile araç satın alabilir miyim? Belli bir ötv mi ödemem lazım?

Teşekkürler.

Yada ortepedi derecen istersen % 1 bile olsa raporda araç kilaniminda aksamli yada otamatik fites kulanir ibaresi olması lazım eğer raporumda bu yazmıyorsa raporu yenilemen lazım diye biliyorum ortepedi derecen % 89 bile olsa raporda bu yazı yoksa araba alamasin

Yada ortepedi derecen istersen % 1 bile olsa raporda araç kilaniminda aksamli yada otamatik fites kulanir ibaresi olması lazım eğer raporumda bu yazmıyorsa raporu yenilemen lazım diye biliyorum ortepedi derecen % 89 bile olsa raporda bu yazı yoksa araba alamasin

Merhaba
Kml21
Raporda ortopedi ve özel tertibatlı araç kullanması lazım. Birde engelli ehliyetin o zaman oluyor.

Yüzde 40 ile yüzde 89 arasında sakatligi olana sıfır araç alımında indirim varmı

kanser hastasıyım malulen emekli oldum otvsiz arac alabilirmiyim

gmta

% 90 üzeri olursa alırsın . baska turlu alamazsın

Yüzde 40 ile yüzde 89 arasında sakatligi olana sıfır araç alımında indirim varmı

% 40 diye bısey yok . ortopedık engelın varsa % si önemli deıl arabayı harakaet ettırıcı uzuvlarda sakatlık varsa doktor da uygun gorurse alırsın . iç hastalık ıse % 90 ve uzerı olmalı

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar

Üst Alt