Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 45 raporla yurtdışından araç getirtebilir miyim?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim % 45 vergi indirimim var yeni aldım. yurt dışından araç getirtebilir miyim
benim daha önce " E " sınıfı ehliyetim vardı şimdi " h " sınıfı ehliyetmi almam lazım nasıl bir yol izlemem gerekiyor
birde benim rahatsızlıgım ataksi yani denge bozuklugu bana araç verirler mi normalde araç kıllanıyorum.
araçı nasıl temin edebiliriz bu işi yapan aracı kuruluş varmı varsa kimler ve ben "h" sınıfı ehliyet alırsam "e" ehliyetim ölecek mi

.dışardan hangi arabaları getirebiliyoruz ben olursa mercedes vito getirtmek istiyorum.

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Bir defa E sınıfı sürücü belgenizi iptal ettirmeniz gerek.

Vergi istisnaslı araç alıp alamayacağınız ve/veya H sınıfı sürücü belgesi verilip verilmeyeceği ise sizin durumunuza bağlı. El ve ayaklarınızı tam olarak kullanabiliyor musunuz? Otomobil kullanabilmek için özel donanıma ihtiyaç duyuyor musunuz?

özel donanıma ihtiyaç duymuyorum benim rahatsızlığım ataksi denge bozuklugu

Ozaman araba almayı unutun Rapor oranı ne olursa olsu sadece araç kullanırken özel donanıma ihtiyaç duyan bedensel engelli bireyler vergi istisnalı araba alır. yada %90 üstü raporu olmalar %90 ve üstü raporları olan ve araç alanlarda arabalarını kullanamzlar....

Üst Alt