Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%45 oranında rapor alabilirsem kamu kurumlarında çalışabilir miyim?

yori

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam merabalar öncelikle sitedeki soruları yanıtladığınız için ve bizi bilgilendirdiğiniz için teşekür ederiz
ben %45 özürlü raporu alsam
devlet kurumunda çalışabilirmiyim
özürlülere öncelik olduğunu duydum böle bişi var mı
varsa nasıl bi başvuru yapmam gerek

% 40 almak bile yeterli. bu da vücudun neresinden engelli olduğunuza bağlı. ayrıca devlet kurumlarında yılın 3 döneminde sınav ilanları yapılmaktadır. nisan-mayıs, temmuz- ağustos, ekim-kasım dönemi, bu dönemleri takip etmeniz yeterli. ayrıca işkura kaydınızı yapmanız iyi olur. devlet kurumlarındaki sınavlarda başarılı olamazsanız özel işyerlerinde çalışma imkanı olur. selamlar.

selamlar teşekür ederim torpille felan olsa bu sınavlara girmesem nasıl olur
böle bişi söz konusu olabilir mi:S
ellerimde yanık mesela %45 maaşa tabi tutulan bi oran kurumda çalışsam diyelim yane hem çalışıp maaş alıp hem de 3 aylık maaşada bavuru yapıp maaş alabilir miyim

pek anlamıyom

bilgileriniz için teşekürler
saygılar mardinli arkadaş

Sınavsız nasıl geçersin bilemem ama çok zor...
Hem çalışıp hemde 2022 den faydalanamazsın....

selam ilker bey
ben konuyu tam anlamadım
bilgim olmadığı için biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim
2022' faydası ne ?
neden yararlanamam
:s
?

2022 alıyorsanız işe başladığınızda 90 gün içinde kestirmekle sorumlusunuz.
Aksi halde ceza ödemek zorunda kalırsınız aldığınız maaşları faiziyle beraber tekrar ödersiniz..

yeşillili arkadaşım bu sınav tarihlerini nereye alınacagını nerden ögreniyoruz

buzluçay
DPB sitesinde yayınlanıyor oradan takip edebilirsiniz. (devlet personel başkanlığı)

Üst Alt