Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

45 günlük kızım Bear testinden kaldı. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyız?

soerol

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
45 günlük kızım işitme testlerinden kaldı, Gazi üni. Odyoloji bölümünde Bear testinden de geçemedi. aylık kontrole çağırdılar, bundan sonra ne yapmamız lazım süreç nasıl işleyecek yardımlarını bekliyorum.

size uzulmeyin diyemem uzuluyorsunuzdur ama lutfen panik yapmayin sogukkanlilikla esinize destek olun bu gunlerde
ikiniz elele verir zorluklara daha kolay dayanirsiniz
isitme kaybi dunyanin sonu degil bu teknolojinin bilginin son surat gelistigi gunumuzde biz sagirlar icin hayat daha kolay careler tukenmiyor
bebekler icin cok bilgim yok ama turlu turlu cok gelismis cihazlar var
dahada olmadi koklear implant var
yalniz aceleci davranmayin iyi doktorlarla isi goturun
gaziyi bilmemde profesor doktor LEVENT SENNAROGLU bu isitme isinde ameliyatlada cok iyi hacettepede kbb bolum baskani benimde yillardir ameliyatlarimi basariyla yapiyor allah gayret sabir versin

shukufe
cevabınız için teşekkür ederim. İlk şoku atlattık şimdilik benim esas sorum bebeklerle ilgiliydi bu konuda bilgisi tecrubesi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.

İkinci defa gazide abrden kaldık, bu forumda cihazlarla ilgili bilgisi olan çok var.Benim kız 3 aylık kaç aylıkken cihaz takılıyor, nasıl bir cihaz takılıyor, neye göre takılıyor bu konularda da bilgi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Üst Alt