Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 43 veren hastane Maliye sevk edince düşük oranlı rapor veriyor..?

mecnungezer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam ben 2004 yüzde 43 ortepedik raporum var vergi indiriminden yararlanmak için işyerim vergi dairesine gönderdi hasteneye gittim bana 2004 te yüzde 43 rapor veren devlet hastanesi bu sefer yüzde 5 verdi itiraz ettim il sağlık a başka hastaneye gittim burada bana yüzde 28 verdi şimdi ne yapmam lazım acaba

Maalesef, yapabileceğiniz çok bir şey yok. Keşke 2004 yılında o raporunuzla defterdarlığa başvuru yapıp sakatlık indirimi hakkını elde etseydiniz...

Sakatlık oranı cetveli'ne göre bugün % 40 ve üzeri rapor alamazsanız, sakat statüsündeki haklardan yararlanabilmeniz mümkün değil.

bülent bey;
arkadaş 2004 yılında vergi indirimine başvurup kazansaydı şu anda o vergi indirim belgesi ile erken emekli olabilirmiydi?

Evet (ilk sigortalılığı 1 ekim 2008'den önce olup ssk (4a) statüsünde emekli olacaklar için)

Üst Alt