Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%43 rapor, 18 yıl 10 ay sigortalılık ve 5249 pirim ile BAĞKUR'dan emekliliğime red!

kilicer1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benim %43 raporum var 18 yıl 10 ay sigortalılık ve 5249 gün var bagkur dan emeklılık başvuru yaptım red geldi ne yapmalıyım

yüksek sağlık kuruluna itraz dilekçesi verebilirsin

kilicer

Artık rapor oranı emeklilik için önemsiz! SGK Hastalık Listesi'ne göre alacağınız tanı önemli. Bu cetveli inceleyip durumunuza dair bir tanının olup olmadığını teyit eder misiniz?

Teşekkür ederim

VERDİM AMA Bİ SONUÇ ÇIKACARMI BİLMİYORUM

TEŞEKKÜR EDERİM

merhaba OturanBoğa bugun sgk dan gelen kağıtta 25. maddeden dolayı red gelmiş normalde ben 28. madde den başvuru yapmıştım tekrar başvursam degerlendir meye alınır mı acaba çünkü 28. maddeye göre şartaları sağlıyorum

kilicer

Klasik! "Başvurunun 28. madde uyarınca işleme konulmasını arz ve talep ederim" diye dilekçe verin...

OturanBoğa

Nasıl onemsiz vergi indirimi olupta prim ve sigorta süresi bekleyenler boşuna mı bekliyor yani?

samedo99

1 ekim 2008'den önce sigortalı olup emekliliği 4a statüsünde gerçekleşecek kişiler hala eskisi gibi vergi indirimi ile emekli olabilecekler. Ama 1 ekim 2008'den sonra sigortalı olanlar ile 4b ve 4c'den emekli olacaklar için artık vergi indirimi hiç bir anlam ifade etmiyor. Sakatlık oranı tespiti için varsa yoksa SGK Hastalık Listesi'ne göre tanı almak!

Üst Alt