Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum, H sınıfı ehliyetim var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yüzde 40 sol kol engelliyim .ver indirimi raporum var.2006 otamatik vitesli arc kullanmak sartıylan diye h sınıfı ehliyetim var.şimdi ben ötv indirimiylen arac alabilirmiyim?

yeni rapor alsanız çok daha iyi olur.kolay gelsin

Sayın mustafa kahveci,
malesef yurt içinden sıfır araç alımlarında koldan engelli kişilere ö.t.v. Muafiyeti kalktı.
Ya yurt dışından getirteceksiniz, yada normal otomatik vitesli alıp vergisini ödeyip bineceksiniz.

çok teşekkür ederim verdiginiz cvp lar için.yurt dışın dan getirirver gümrük vergisi alınıyormu acaba

Yurt dışından getirilebilir ama ben olsam hiç kasmam. Ucuz araba almak mı yoksa otomatik vitese sahip tüm araçları başka hiç bir şart olmaksızın kullanmak mı? Ben olsam tüm araçları kullanabilmeyi, kullanacağım araçta hiç bir özel donanım şartı olmaması hakkını kullanırdım.

çok dogru bülent abi o zaman bende 2 el alcam galiba:eek:2006 otamatik fites ford fiasta düşünüyorum.satıcısı varsa burdan temiz bakmak isterim

gümrük vergisi

arkadaşlar bnm sol kol yüzde kırk engelliyim.h sınıfı eh.var.otamatik vitesli arac kull sartılan diye malum yurt içinden koldan engelli olan ötv yararlanamıyor.yurt dışından getirtsem yararlanırmıyım.samsunda böle bir şirket var bilen arkadaşlar aydınlatsin lütfen.bide bunu sonrası satışı nasıl oluyor kaç yıl şimdiden teşekkürler.

kkelebekk başlıgı inceledim. rapor alırken özel araçla nakli uygundur yazıyor olması lazımmış.benim sadece sol kol.ee bana verirlermi o raporu anlamadım:confused:

Üst Alt